Profiel Erna Bönhke

Erna Bönhke

Ondernemerschap zit in mijn bloed. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin waar het motto was: ‘als je iets doet, moet je het goed doen’ en ‘doe vooral iets waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft want pas dan benut je je talenten ten volle’. Dat geldt ook voor mijn werk als consultant en coach.

Na mijn opleiding aan de Rijksuniversiteit van Utrecht heb ik ruime ervaring opgedaan in verschillende branches en functies. Zo ben ik 5 jaar accountmanager geweest in de ICT en 15 jaar in de zakelijke dienstverlening als vestigingsmanager, regiomanager, key-accountmanager en operationeel manager. Ook ben ik 4 jaar trainer en coach geweest op het gebied van klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, verkoop en leiderschap bij een professioneel trainingsbureau.

In veel van mijn functies lag de focus op het ontwikkelen van mensen en organisaties en het behalen van resultaat. Continue bezig zijn met het coachen van zowel teams als individuele medewerkers geeft mij energie, die ik graag weer aan anderen doorgeef. Coachen en trainen houdt voor mij in, dat ik mensen en organisaties bewust maak van hun sterke kanten en hen help de verbeterpunten te realiseren.

Door mijn veelzijdige achtergrond ben ik in staat om zowel bij individuele medewerkers, afdelingen als organisaties een gedegen analyse te maken en advies te geven over wat nodig is om doelstellingen op verschillende niveaus te bereiken. Deze processen begeleid ik graag!

Contact

Wij nemen contact op met u

Spurriehof 3
7475 ED Markelo

Tel:  06-53244175

E-mail:  info@ccbyb.nl